Min blogg
Carutcha Hus & Hem AB - allt inom bygg och städ
RSS

Senaste inläggen

Öppet hus på fönstervisningen
Premiärvisningen i helgen
Visning av fönster och dörrar
Visningsrum
Höst

Kategorier

bokeblock
hemsida
städ
drivs av

Min blogg

Öppet hus på fönstervisningen

Ja nu är det dags igen. vi har öppet hus på vår fönstervisning den 29 april kl 10-15. Vi har fått även prover på mörkläggningsgardiner, persiennner , färgprover på pvc mm
Kom och titta kläm o känn på våra fönster dörrar och skjutparti

Premiärvisningen i helgen

Vilken helg... Många kom o besökte vår visning och var överraskade att vår utställning är så komplett som den är.
Vi har nu fått ihop så vi har visning av pvc , trä, trä aluminium, dörrar och skjutparti i hög
kvalitet vilket krävs om man ska arbeta i den här branschen. Vi har ju inte tid att ha reklamationer pga dålig kvalitet.

Visning av fönster och dörrar

Nu börjar det närma sig att utställning börjar bli klar. Här kan man se fönster dörrar och uterum komplett monterat med lister foder som det kan se ut när det är färdigt. Det blir jättefint. Återkommer med bilder när det är helt klart

Visningsrum

Ja nu börjar det närma sig. Visningsrummet med fönster dörrar och skjutparti börjar ta form.Ska ta lite bilder och lägga ut. Vi har byggt upp fasader så man kan se hur det kommer att se ut när det är monterat med smygar och foder

Höst

Ja teknikens under eller om det är den bakom tangentbordet som inte funkar ordentligt. Det kom inte med det jag skrev sist.
Sommar och snar höst har passerat och jobbtrycket har inte lättat tvärtom.
Nu ska vi ha elektronisk personalliggare i byggbranschen men någon vidare bra info finns inte och det ska gälla från årsskiftet. Men vi småföretagare skulle inte få böter eftersom det är så kort varsel för att komma igång. Tack så hemskt mycket.

våren 2015

Dagar o månader rusar förbi. Både städ o bygg går för högtryck. På bygg sidan har vi murat grunder i Stockholm, byggt hus i Västra Harg, fönsterbyte,  kök o andra e renoveringar.
Vi har renoverat gamla posten i Borensberg . Den blev jättefräsch. Där gjorde  jag även bygg städning vilket jag sällan gör på våra byggen.
Städ har också fullt upp, befintliga kunder utökar o mer bygg städning gar har det varit. Angenäma problem men man hinner inte med så mycket än arbete.

vinter

Vintern har kommit och det känns ju som det kvittar när det är så sent.Vi har våra byggen igång och vi har fullt med arbete och det är mycket positivt, Städ sidan rullar också på och blir en och annan ny kund

Höst igen

Ja nu har sommaren försvunnit med stormsteg. Det har varit en otrolig sommar med mycket arbete och ett härligt väder. Vi har bra med arbete som det ser ut idag men denna bransch är ju lite upp och ner. Mycket förfrågningar och offerter har vi lämnat ut. Även på städsidan har det varit bra tryck med mer byggstäd och golvvård samt en del flyttstäd.
Det har även blivit en del kapell och styrskydd till knatte speedway, gardiner till lastbil och en del annat smått och gott.

Vår

Ja nu är våren riktigt på gång och det märks också att bygg säsongen är på gång. Mycket efterfrågan och offertskrivning är det. Snart får vi hem uterumspartierna så vi kan bygga upp det i vår foaje utställning. Det finns bra med intresse för dessa.
Det är både skjut parti och vik parti

Motala Expo 2014

Ja då var årets upplaga av mässa över. Mycket folk som besökte mässan. Trevliga människor som kom fram och pratade fönster, både de som ska byta och de som är nyfikna på vad som finns på marknaden. Idag är det vanlig måndag igen med allt det innebär med arbete. Hu i dag är det riktig storm ute
Site Builder drivs av  Vistaprint