Byggstädning i Linköping

Vi städar upp efter din renovering

Vi städar upp så kan du fokusera på renoveringen

Vid renoveringar och nybyggnationer uppstår ofta mycket byggdamm och skräp. För att det ska vara rent för de boende som ska in efteråt krävs en grundlig byggstädning. Hos Carutcha erbjuder vi professionell byggstädning i Linköping, Motala, Borensberg och dess omgivningar.

Vi rengör alla detaljer så slipper du oroa dig

Vi har erfarenhet av att städa efter alla typer av byggprojekt, stora som små. Våra kunder har varit allt från privatpersoner till företag och organisationer som behöver en effektiv och professionell städfirma som de kan överlåta byggstädningen åt. Våra duktiga och erfarna städare kan ta hand om allt från borttagning av byggdamm och skräp till rengöring av golv och fönster. Vi ser till att alla ytor blir noggrant rengjorda och att inga rester av byggmaterial lämnas kvar.

Flexibel städfirma som kan anpassa sig efter dina behov

Har du speciella tider eller annat som du behöver förhålla dig till, tveka inte att kontakta oss så kan vi tillsammans komma överens om ett städschema där ni inte blir störda och vi kan utföra jobbet snabbt och effektivt.

Carutcha - ett självklart val när det kommer till städfirma i Linköping!

Vi använder miljövänliga produkter

Vi använder professionella städutrustningar och miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa att vi utför våra byggstädningar på ett säkert och effektivt sätt. Vi är även välutrustade med skyddsutrustning för att säkerställa att vår personal är säker under arbetet.

Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med byggstädning i Linköping. Vi erbjuder också andra städtjänster, inklusive kontorsstädning och golv.
Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Skicka in din offertförfrågan

Kontorsstädning
Byggstädning
Golvvård