Kontorsstädning Linköping

Oavsett om ni behöver schemalagt dagligstäd, fönsterputs eller polering av golv så finns vi här för er.

Investera  i arbetplatsens arbetsmiljö - Vi städar ditt kontor

Carutcha är din pålitliga partner när det gäller kontorsstädning. Vi är en städfirma i Linköping med flera års erfarenhet av att erbjuda högkvalitativ service till våra kunder. Vi är specialiserade på kontorsstädning och har alltid som mål att leverera tjänster av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi utför kontorsstädning i Linköping men även i orter som Borensberg och Ljungsbro.

Vi vet att en ren arbetsplats är avgörande för att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö. Det är därför vi lägger stor vikt vid att säkerställa att varje yta i ditt kontor rengörs noggrant och effektivt. Vårt team av erfarna städare använder endast de bästa städprodukterna och städmetoderna för att garantera att ditt kontor blir rent och fräscht. Vi erbjuder komplett kontorsstädning som inkluderar dammsugning, papperskorgstömning, rengöring av diverse ytor och mycket mer.

Carutcha - Din självklara städfirma i Linköping!

Flexibla städabonnemang för att underlätta kontorsstädningen

Vi har stor förståelse för att företaget prioriterar en ren och välstädad arbetsplats. Dels upprätthålls en hög nivå på arbetsmiljön och dessutom skapar det ett positivt intryck gentemot kunder och besökare. En smutsig arbetsplats utan ordning och reda försämrar arbetsmiljön och riskerar att sänka produktiviteten hos medarbetarna. Oavsett om det är en butik, industrilokal eller ett kontor kan vi ingå ett städavtal där vi kan regelbundet utföra städning av er arbetsplats. Vi är flexibla och kan anpassa våra avtal efter era behov och budget, vare sig det är en gång om veckan, en gång varannan vecka, varje dag eller en gång om månaden. Vi utför vårt arbete utan att störa din verksamhet och är diskreta.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Skicka in din offertförfrågan

Kontorsstädning
Byggstädning
Golvvård