Golvvård i Linköping

Vi vårdar ditt golv och lyfter miljön

Ett nytt golv lyfter upp lokalen och kontoret

Carutcha är din professionella partner när det gäller golvvård i Linköping. Vi har lång erfarenhet av att ta hand om olika typer av golv och vet vad det krävs för att hålla dem rena och fräscha. Ett nytt golv gör stor skillnad och lyfter upp helhetsintrycket för ditt kontor eller fastighet. Vi utför golvvård åt företag och fastigheter. Vi kan hjälpa dig med allt från lätt skurning till komplett golvvård. Underhåll av golv är en investering för både ekonomi, ekologi, ergonomi och hållbarhet. Vi kan ge förslag på passande åtgärder.

Vi använder miljövänliga produkter

Vi lägger stor vikt vid att använda miljövänliga och skonsamma produkter i vår golvvård. Detta för att säkerställa att dina golv inte bara blir rena, utan också skyddade mot slitage på lång sikt.

Kontakta oss för kostnadsfri offert! 

Grundlig rengöring av golv

Behöver dina golv en ordentlig rengöring? Då har du kommit rätt! Carutcha är en städfirma som erbjuder professionell golvvård i Linköping och området runtomkring. Vi arbetar alltid noggrant och tar hänsyn till golvmaterialets specifika egenskaper för att uppnå bästa möjliga resultat. Vårt team består av erfarna och noggranna städare som använder sig av moderna rengöringsmetoder och utrustning för att säkerställa att dina golv blir så rena som möjligt. Vi använder oss av effektiva och miljövänliga städprodukter för att skona både miljön och dina golv. Vi utför grundlig rengöring av golv i såväl fastighet som offentliga lokaler och företag. Vi kan anpassa vårt arbete efter dina specifika behov och önskemål.

Carutcha - Din självklara städfirma i Linköping!

Skicka in din offertförfrågan

Kontorsstädning
Byggstädning
Golvvård